SPORT

NOGOMETNE ZAVRZLAME

Nogometaši Karlovca 1919 dobili vjerojatno najtežeg suparnika u kvalifikacijama za 2. NL - a čak još i ne znaju tko je to!

Nogometaši Karlovca 1919 dobili vjerojatno najtežeg suparnika u kvalifikacijama za 2. NL - a čak još i ne znaju tko je to!

Nogometaši Karlovca 1919 nisu baš imali sreće u izvlačenju parova kvalifikacija za 2. NL. Izvukli su i sportski potencijalno najopasnijeg suparnika, ali i upali u još jednu domaću nogometnu zavrzlamu zbog koje će posljednji saznati tko im je zapravo taj suparnik!

Naime, voljom ždrijeba "plavo-bijeli" u kvalifikacijama igraju protiv predstavnika skupine Jug, a problem je da se još ne zna tko će to biti. Prema trenutnom stanju stvari to je Zadar, no još se rješavaju brojne žalbe - prvak te skupine, Zagora iz Unešića, žalila se na činjenicu da nije dobila licencu, a i Zagora i trećeplasirani sinjski Junak žalili su se na činjenicu da je Zadar dobio licencu, što prema njima nije imao pravo. Tako su zapravo svi još u igri, a moguć je i rasplet po kojem niti Zagora niti Zadar ne dobiju licencu pa suparnik Karlovčanima na kraju bude Junak. Kako bilo, nesumnjivo je da Karlovčane očekuje vruće gostovanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva utakmica igra u gostima, a gdje točno, karlovački nogometaši trebali bi saznati, tvrde u HNS-u, "najkasnije sutra do 12 sati". Termin je nedjelja, 11. lipnja u 17:30 sati. Uzvratna utakmica igrat će se u Karlovcu, 17. lipnja, također u 17:30.

Izdvojeno


Reci što misliš!