SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Matko Belčić nastupio na slavnom Hanžeku u jakoj svjetskoj konkurenciji, Andrej Belčić solidan peti na 800 metara u B programu

Matko Belčić nastupio na slavnom Hanžeku u jakoj svjetskoj konkurenciji, Andrej Belčić solidan peti na 800 metara u B programu

Mladi karlovački atletičar Matko Belčić imao je lijepu prigodu nastupiti u utrci na 3000 metara sa zaprekama na Hanžekovićevom memorijalu, atletskom mitingu Continental World Tour zlatne serije u Zagrebu. Dakako, u super jakoj svjetskoj konkurenciji Belčić je zauzeo posljednje mjesto, no bit će to svakako korisno iskustvo za nastavak karijere. U utrci je inače trebao nastupiti i Bruno Belčić, višestruki prvak države u ovoj disciplini, no očito još uvijek ima problema s ozljedom zadobivenom ovog ljeta u na državnom prvenstvu u Karlovcu.

Dvoje karlovačkih atletičara nastupilo je i u takozvanom B programu, koji je također imao jaku međunarodnu notu, ali ipak na nešto nižoj razini. Vrlo dobar je bio Andrej Belčić koji je zauzeo peto mjesto u prilično jakoj konkurenciji na 800 metara, dok je Lea Novković na 400 metara s preponama bila posljednja osma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Hanžekovićev memorijal održano je i finale Erste Plave lige, natjecanja za najmlađe atletičare i atletičarke, u kojem je dva predstavnika imala karlovačka OŠ Grabrik - i to oboje u utrkama na 300 metara za pete razrede. Jana Andrić bila je odlična druga, dok je Luka Raguž zauzeo 13. mjesto. Oboje su članovi AK KA Tim, no na Erste Plavoj ligi natjecatelji su predstavljeni svojim školama.

Podsjetimo, u srijedu se na Čavlekovom stadionu održava i atletski miting s početkom u 16:30 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!