SPORT

NOGOMETNI VIKEND

Županijske lige: Vojnić 95 "petardom" riješio Slunj i ostao sam na vrhu ljestvice, kod drugoligaša vodi Dobra

Županijske lige: Vojnić 95

U derbiju 4. kola Prve županijske nogometne lige, koji je to doduše bio samo "na papiru", Vojnić 95 prošetao je Slunjem i domaćinu udijelio "petardu" nakon koje je ostao sam na vrhu ljestvice, budući su Dugorešani remizirali s Vatrogascem. U kalkulacijama oko vrha ne treba zaboraviti na Croatiju 78 koja je također s maksimalnim učinkom, ali utakmicom manje. Na dnu ljestvice su, bez bodova, Dobra iz Svetog Petra i rečička Mladost.

Rezultati 4. kola: Slunj - Vojnić 95 0:5, Duga Resa 1929 - Vatrogasac 0:0, Croatia 78 - Draganić 6:0, Ogulin - Zrinski Ozalj 1:3 i Barilović - Dobra (SP) 4:0. Slobodna je bila Mladost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod drugoligaša nakon trećeg kola sama na vrhu s maksimalnim učinkom je novigradska Dobra, a slijedi je čak pet ekipa s osvojenih 6 bodova, među kojima i Josipdol i Petrova gora, koji su neporaženi, ali su odgodili svoj međusobni susret u trećem kolu. Na dnu su, bez bodova, Tuškani i Mrežnica.

Rezultati 3. kola: Oštarije - Dobra (Novigrad) 0:3, Plaški - Kupa 1:0, Vrlovka - Tuškani 6:2, Cetingrad - Krnjak 2:3, Mrežnica - Frankopan 0:2. Odgođen je susret Petrova gora - Josipdol.

(foto: Goran Erdeljac)

 

Izdvojeno


Reci što misliš!