SPORT

ODLIČNA PROVJERA

Karlovačke odbojkašice druge na Memorijalnom turniru "Ivan Vidaković" - u tijesnom finalu Riječanke uzvratile za ovotjedni poraz

Karlovačke odbojkašice druge na Memorijalnom turniru

Još jednu odličnu provjeru za predstojeću sezonu Superlige, ali i nastup u Europi imale su odbojkašice karlovačkog Kelteksa na Memorijalnom turniru "Ivan Vidaković" u spomen na jednog od doajena karlovačke odbojke.

U okviru turnira Karlovčanke su zabilježile četvrtu pripremnu pobjedu, ali i prvi poraz te u skladu s tim zauzele drugo mjesto na turniru. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi mečevi igrali su se na tri seta, neovisno o rezultatu, a Karlovčanke su u polufinalu svladale nove superligaške suparnice, zagrebački Don Bosco sa 2:1 u setovima (25:17, 20:25, 25:20).

U drugom polufinalnom ogledu Rijeka je sa 3:0 bila bolja od slovenskog Ankarana, a istim rezultatom od Slovenki je bio bolji i Don Bosco u ogledu za treće mjesto.

U finalu turnira, u neizvjesnom ogledu, Riječanke su uspjele uzvratiti Karlovčankama za ovotjedni poraz u Rijeci, kada su naše odbojkašice slavile sa 3:1. Ovog puta Riječanke su bile bolje sa 2:1 - dobile su prvi set 25:22, "kelteksice" su uzvratile sa 25:18, a u trećem setu opet su gošće bile bolje sa 25:22.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Mara Štiglić iz Rijeke, a Riječankama je pripala i nagrada za najbolju tehničarku - to je Petra Brkičić. Najbolja napadačica je Doris Barić iz Kelteksa, a najbolja obrambena igračica Ema Čuček iz Don Bosca.

Pogledajte fotogaleriju Antonele Zvonković s utakmice Kelteks - Don Bosco!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!