SPORT

RASPOLOŽENI VOJNIĆANI

Nogometni vikend: Nova pobjeda Ilovca u 4. NL, u županijskim ligama po dvije neporažene momčadi na vrhu

Nogometni vikend: Nova pobjeda Ilovca u 4. NL, u županijskim ligama po dvije neporažene momčadi na vrhu

Nogometaši Ilovca nastavljaju s osvajanjem bodova na domaćem terenu pa je za nadati se da županijski predstavnik u 4. NL Središte A neće ove sezone proći onako kako naši predstavnici nažalost prolaze već nekoliko sezona, odnosno ostaju na samom dnu. Nakon petog kola Ilovčani su s tri pobjede na vrlo dobrom četvrtom mjestu, a ove nedjelje na svom su travnjaku u Ilovačkoj šumi sa 2:1 svladali Sesvetski Kraljevec. Gosti su nakon prvih 45 minuta vodili, no golovima Markuša u 57. i Magdića u 64. minuti "kanarinci" su preokrenuli i došli do nova tri boda. Priliku da bodovnu zalihu još više upotpune imaju u sljedećem kolu, jer su opet domaćin, ovog puta momčadi Blata.

Nakon petog kola Prve županijske lige dvije su momčadi ostale neporažene. U derbiju kola Vojnić 95 svladao je Dugu Resu 1929 i na čelu je ljestvice s pet pobjeda, no sa stopostotnim učinkom je i Croatia 78, koja ima utakmicu manje. Na dnu su, pak, bez bodova Dobra iz Svetog Petra i rečička Mladost kojoj slobodno kolo nije donijelo ništa dobro, jer su i u ovom kolu teško stradali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultati: Vojnić 95 - Duga Resa 1929 2:0, Vatrogasac (Gornje Mekušje) - Croatia 78 (Žakanje) 0:1, Zrinski Ozalj - Slunj 3:1, Mladost (Rečica) - Ogulin 0:8, Draganić - Barilović 0:5. Slobodna je bila ekipa Dobre iz Svetog Petra.

I kod drugoligaša nakon četvrtog kola slična situacija na vrhu. Sa sve četiri pobjede vodi novigradska Dobra, a stopostotni učinak ima i drugoplasirana Petrova gora, ali s utakmicom manje. Na dnu su bez boda Tuškani, koji su i prošlu sezonu završili s "nulom". Mrežnica je u ovom kolu napokon slavila te došla do prvih bodova u sezoni.

Rezultati: Dobra (Novigrad) - Vrlovka (Kamanje) 7:2, Krnjak - Petrova gora (Vojnić) 2:4, Plaški - Oštarije 0:2, Josipdol - Mrežnica (Zvečaj) 3:5, Tuškani - Cetingrad 0:6, Kupa (Donje Mekušje) - Frankopan (Brežani) 4:2.

Izdvojeno


Reci što misliš!