SPORT

NOVI USPJESI

Strijelci karlovačkog Policajca viceprvaci države u gađanju velikokalibarskim revolverom (10+10), Vlado Cindrić brončani

Strijelci karlovačkog Policajca viceprvaci države u gađanju velikokalibarskim revolverom (10+10), Vlado Cindrić brončani

Strijelci karlovačkog Policajca nastavljaju s uspjesima. U Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske u disciplinama gađanja velikokalibarskim pištoljem i revolverom, a "policajci" su bili najuspješniji u gađanju VK revolverom 10+10 metaka te sa 547 "upucanih" krugova osvojili drugo mjesto i titulu viceprvaka Hrvatske. Od njih je bolji bio samo uvjerljivi pobjednik - SK Metak iz Osijeka, sa 558 krugova, dok je treće mjesto osvojio zagrebački SK Las sa 545 krugova, koliko su imale još dvije ekipe - SK Sveti Mihovil Lučko i SK Centar iz Splita.

U pojedinačnom gađanju Vlado Cindrić osvojio je brončano odličje sa 188 krugova, iza Horvata iz Svetog Mihovila i Vrdoljaka iz Lasa. Matija Cindrić sa 182 kruga zauzeo je 15. mjesto, a Romano Milovac sa 177 bio je 37. u konkurenciji 90 strijelaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovoj disciplini nastupili su i strijelci Duge Rese sa skromnim ekipnim plasmanom, no Mladen Mataković sa 184 kruga zauzeo je vrlo dobro 10. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

U gađanju VK pištoljem 10+10 SK Policajac je ekipno zauzeo peto mjesto (pojedinačno je najbolji bio Matija Cindrić - osmi), a u gađanju VK pištoljem/revolverom 15+15 naši su strijelci bili šesti (pojedinačno najbolji Matija Cindrić - 13.).

Izdvojeno


Reci što misliš!