SPORT

PREGRŠT ODLIČJA

Četiri zlata mladim karlovačkim karatistima na turniru u Daruvaru - Lucija Šegavić najbolja u dvije kategorije

Četiri zlata mladim karlovačkim karatistima na turniru u Daruvaru - Lucija Šegavić najbolja u dvije kategorije

Mladi karatisti Karlovca 1969 vraćaju se s ukupno deset odličja, od čega četiri zlatna, s turnira u Daruvaru.

Posebno uspješan vikend imala je Lucija Šegavić koja je slavila u dvije konkurencije - u svom pravom uzrastu, kadetskom, do zlata je došla pobjedama nad Železnjak iz KK Međimurje i Osječankom Ivezić, a najsjajnije odličje osvojila je i u starijoj, juniorskoj konkurenciji, gdje je svladala Lisak iz Konjščine i Katalenac iz Križevaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treće "žensko" odličje klubu donijela je mlađa kadetkinja Lola Kurtagić, koja je na putu do zlata svladala dvije karatistice zagrebačkog Globusa - u četvrtfinalu Vurušić, a u finalu Magdalenić (u polufinalu je bez borbe prošla protiv Riječanke Martić), dok se u muškoj mlađekadetskoj konkurenciji zlatom okitio Jan Canjar koji je u polufinalu također bez borbe prošao Riječanina Laginju, a u finalu bio bolji od Filipovića iz Globusa.

Do finalne borbe stigao je i mlađi kadet Tomislav Čordašev, koji je u četvrfinalu bio slobodan, u polufinalu je svladao Riječanina Duvnjaka, a u finalu izgubio od Vuđana iz Ivanca. Brončana odličja osvojili su mlađi učenici Vito Baršić, Mark Buturajac, Andrej Ožura i Gabriela Lenard te učenik Petar Grubešić, dok je ovog puta bez odličja ostao Antonio Krstačić.

Ekipno je KK Karlovac 1969 osvojio četvrto mjesto u konkurenciji 30 klubova.

Izdvojeno


Reci što misliš!