SPORT

SPORT NA MREŽNICI

Dugoreški sport: Mladim džudašima dva srebra na Black Belt Openu u Zagrebu, stolnotenisačice krenule pobjedom

Dugoreški sport: Mladim džudašima dva srebra na Black Belt Openu u Zagrebu, stolnotenisačice krenule pobjedom

S dva srebrna odličja vraćaju se mladi članovi Judo kluba Duga Resa sa turnira Black Belt Open održanog u Zagrebu. U kategoriji dječaka do 14 godina (do 50kg) Toni Bujan do srebra je stigao pobjedama nad Zagrepčaninom Tihavom i Sinjaninom Kelavom, dok je u finalu poražen od Čakovčanina Balunovića. Maja Polović u kategoriji djevojčica do 16 godina starosti (do 63kg), svladala je, pak, na putu do srebrnog odličja Labinjanku Zahtila i Osječanku Imeri, dok je u finalu od nje bila vještija Ukrajinka Tsurkan. 

Solidan nastup imala je i Eva Stepić (U16 do 52kg) koja je prvo svladala Lovrić Jovanović iz Vinkovaca, a u polufinalu izgubila od Zagrepčanke Findrik - u repasažu je izborila borbu za broncu pobjedom nad Labinjankom Baćac, no u borbi za medalju izgubila je od Čakovčanke Đurinić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S nastupom u HEP Superligi započele su stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila. U Stolnoteniskom domu Antun Tova Stipančić u Dugoj Resi ugostile su ekipu Zagreba i pobijedile sa 3:1. Dvije pobjede ostvarila je Amy Wang koja je sa 3:0 svladala Rebić, a sa 3:1 Tokić, dok je Han Xue Vukelja sa 3:1 bila bolja od Tokić. Mlada Elena Vukovac u tijesnom je duelu izgubila s Miškić 2:3.

Izdvojeno


Reci što misliš!