SPORT

SPORTSKA JESEN

U listopadu i studenom u Karlovcu nekoliko sportskih međunarodnih događaja - rukometašice dočekuju Grčku, mladi nogometaši Englesku...

U listopadu i studenom u Karlovcu nekoliko sportskih međunarodnih događaja - rukometašice dočekuju Grčku, mladi nogometaši Englesku...

Karlovac je tijekom listopada i studenog domaćin nekoliko zanimljivih međunarodnih sportskih događaja. Već je u tijeku kvalifikacijski nogometni turnir za UEFA Euro za djevojke do 17 godina starosti, u kojem mlade hrvatske nogometašice u Karlovcu traže prvo mjesto koje će ih opet ubaciti u skupinu A i dati im šansu da se i pojave na završnici. Krenule su odlično, visokom pobjedom protiv Malte 8:0, a očekuju ih još susreti protiv Azerbajdžana u četvrtak i Luksemburga u nedjelju (oba susreta igraju se u 12 sati). 

Središnji događaj sportske jeseni ipak je naredne srijede, 11. listopada, kada u Karlovcu ženska rukometna reprezentacija, brončana s EP 2020, kreće u kvalifikacijske bitke za novo Europsko prvenstvo. U Karlovcu će Hrvatice ugostiti Grčku, a susret se igra s početkom u 18 sati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nogomet je opet u prvom planu početkom studenog - od 2.11. Karlovac je domaćin i kvalifikacija za UEFA Euro za mlade nogometaše (U17), gdje nas čeka i jedan pravi nogometni spektakl. Na otvaranju Hrvatska igra protiv Kosova, tri dana kasnije, 5.11., protiv Farskih Otoka, a za kraju ostaje nogometna poslastica - 8.11. sastaju se Hrvatska i Engleska.

Dakako, ne treba zaboraviti i naš lokalni europski sportski spektakl - odbojkašice Kelteksa po prvi puta su u Europi, a svoj debi imat će imat će sredinom studenog protiv još nepoznatih suparnica. 

Međunarodnog karaktera sigurno će biti i karate turnir Karlovac Open 14. listopada, no zasad se još ne zna kolikih razmjera.

To je ono što je zasad sigurno, a nije isključeno da ćemo imati prigode uživati u još ponekom međunarodnom događanju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!