SPORT

HAKL U ŠANCU

Ljetna liga: Novi centar slavio u derbiju protiv Lavića i odlazi na stanku kao jedina neporažena momčad

Ljetna liga: Novi centar slavio u derbiju protiv Lavića i odlazi na stanku kao jedina neporažena momčad

Posljednje kolo Ljetne amaterske košarkaške HAKL lige u Šancu prije dvomjesečne stanke donijelo je i veliki derbi dosad neporaženih Novog centra i Lavića. Potpuno neizvjesna utakmica otišla je i u produžetak, nakon kojeg je ipak slavio Novi centar te tako najzadovoljniji odlazi na odmor.

U drugom derbiju neizvjesnosti nije bilo, Hollywood Cafe je uvjerljivo slavio protiv Rakovca, dok su očekivane pobjede upisali i Kemigal Warriorsi relativno lako te Caffe bar König vrlo vrlo teško.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultati: Kemigal Warriors - Auto lim lak 54:37, Caffe bar König - Škanjci Mars 59:57, Novi centar - Lavići 67:63 (54:54), Rakovac - Hollywood Cafe 47:69.

Na još uvijek dosta po broju utakmica neujednačenoj ljestvici, što zbog neparnog broja klubova, što zbog jedne zaostale utakmice, vodi Novi centar sa 6 pobjeda iz 6 susreta. Drugi su Lavići sa 5 pobjeda iz 6 susreta, slijede Hollywood Cafe (4 iz 6) i Caffe bar König (4 iz 5), a dva kola prije kraja izgledno je da će doigravanje dohvatiti i Rakovac (3 od 5) i Kemigal Warriors (3 od 7). Čudu u posljednja dva kola nada se još Duga Resa (1 od 6), dok šanse za doigravanje više nemaju Škanjci Mars (1 od 7) i Auto lim lak (0 od 6).

 

Izdvojeno


Reci što misliš!