SPORT

BRAVO STRIJELCI

Članica Streljačkog kluba Karlovac Laura Turić juniorska prvakinja države u streljaštvu! Osvojena još 4 srebra i 3 bronce

Članica Streljačkog kluba Karlovac Laura Turić juniorska prvakinja države u streljaštvu! Osvojena još 4 srebra i 3 bronce

Iako još kadetskog uzrasta, Laura Turić, mlada natjecateljica Streljačkog kluba Karlovac osvojila je naslov juniorske prvakinje Hrvatske u streljaštvu u Osijeku! Laura je taj uspjeh ostvarila u disciplini gađanja serijskom malokalibarskom pušom 40 hitaca ležeći sa 50 metara. 

Zanimljivo je da se osnovni dio gađanja računao i za mlađejuniorsko prvenstvo, a Turić je tu bila druga, dok je Lara Đurić zauzela treće mjesto, a kako su obje godištem i mlađe juniorke tako su odmah uzele srebro i broncu, dok je zlato osvojila također dovoljno mlada Solinjanjka Roguljić. No, u finalnom raspucavanju, koje se računalo samo za juniorsko prvenstvo, Laura Turić je bila sjajna i osvojila prvo mjesto i titulu juniorske prvakinje države, dok je Đurić pala na četvrto mjesto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanke su ujedno (u sastavu je uz Turić i Đurić bila i Iva Kušan) osvojile srebro i u ekipnoj konkurenciji. 

U potpuno istom sastavu Karlovčanke su osvojile ekipno srebro i u kadetskoj konkurenciji, dok je Laura Turić među kadetkinjama uzela srebro u disciplini 3x10 trostav sa 50 metara.


Dva odličja pridodali su i mladi članovi SK Karlovac - oba brončana. U konkurenciji mlađih juniora Franko Kraljik osvojio je broncu u trostavu, a Franko Brozinić jednak je uspjeh ostvario u gađanju malokalibarskim pištoljem na 25 metara u konkurenciji kadeta. 

Izdvojeno


Reci što misliš!