SPORT

SPORT I DRUŽENJE

Završila 3. Kozjača trail liga - pobjednici na 10 km su Marin Murganić i Željka Cunić Milošević, "debitirali" i biciklisti

Završila 3. Kozjača trail liga - pobjednici na 10 km su Marin Murganić i Željka Cunić Milošević,

Utrkama petog kola završila je i 3. Kozjača trail liga, koju je uspješno organizirao klub RaN047. 

Nakon odrađene utrke uslijedila je i podjela priznanja najboljima na obje staze (5 km i 10 km), a upućene su i zahvale Hrvatskim šumama kao pokrovitelju te sponzorima, donatorima i podršci (Heineken, Salvus, Teramix, KŠZ, ABSoftware i Dalibor Juras koji je izradio medalje). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na glavnoj stazi na 10 kilometara najbolji je bio Marin Murganić, drugo mjesto osvojio je Antun Matijašić, a treće Robert Žgela. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Željka Cunić Milošević (ukupno odlična peta!), druga je Svetlana Žagar, a treća Darinka Vučković.

Na kraćoj stazi od 5 km najuspješniji je kroz pet kola bio Dominik Filipčić, ispred Tonija Kožara i Nevia Božića, dok je u ženskoj konkurenciji najviše bodova prikupila Renata Kožar (ukupno sjajna treća!), ispred Nade Ozimec i Đurđe Ljubojević.

 Po prvi puta u jednom kolu održana je i Mountain Bike utrka - kod biciklista pobjedu je odnio Josip Domjančić iz Jastrebarskog, ispred Borisa Baste iz Karlovca i Leonarda Pavine iz Ozlja.

Izdvojeno


Reci što misliš!