SPORT

INLINE HOKEJ

Dobra škola! Mali karlovački inline hokejaši nastupili u Češkoj - zabilježili pet visokih poraza, ali sigurno su puno naučili

Dobra škola! Mali karlovački inline hokejaši nastupili u Češkoj - zabilježili pet visokih poraza, ali sigurno su puno naučili

Selekcija U12 IHK Karlovca nastupila je na međunarodnom IIHS turniru u Češkoj u gradu Mlada Boleslav, gdje su u svojoj najmlađoj kategoriji za suparnike imali vršnjake iz Češke i Španjolske. Češka je općenito jedna od najjačih hokejaških zemalja, a Španjolci su u vrhu Europe u inline hokeju i hokeju na rolama pa nije čudo da su u takvoj konkurenciji bili bez šanse za neke bolje rezultate, ali sigurno su podosta naučili.

U prvom dijelu igralo se dvostrukim sistemom, a mali Karlovčani izgubili su od Španjolaca 10:1 i 7:0, a od Čeha 9:0 i 5:0. Potom su u "play off" utakmici još jednom igrali sa Česima i izgubili 8:3, dok je u finalu španjolska ekipa bila bolja od češke sa 9:3.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako su suparnici bili jako dominantni rezultati su mogli biti i puno veći, a da nisu zaslužan je mladi vratar Ivor Ružić koji je unatoč velikom broju primljenih pogodaka puno toga i obranio pa je proglašen i najboljim vratarom u ovoj kategoriji.

Izdvojeno


Reci što misliš!