SPORT

BORILAČKI SPEKTAKL

Kickboxing večer u ŠSD Mladost - u borbi večeri srpski borac Željko Zec brutalno nokautirao Zagrepčanina Širića u prvoj rundi

Kickboxing večer u ŠSD Mladost - u borbi večeri srpski borac Željko Zec brutalno nokautirao Zagrepčanina Širića u prvoj rundi

U organizaciji Kickboxing kluba Tigar sinoć je u ŠSD Mladost održana još jedna večer borilačkih sportova, ovog puta publika je mogla vidjeti borbe u low kicku i K-1. 

U prvih pet borbi u low kicku redom su nastupali i domaći borci i to s dobrim uspjehom, jer su ostvarili četiri pobjede. Jedino je u prvoj borbi večeri Pavle Vučinić poražen od Poljaka Piotra Grzeskowa, a zatim su slijedile pobjede Saše Sandrina protiv Borne Klobučara iz Gline, Mateja Medveda protiv Suada Hankića iz Bosne i Hercegovine, Leona Krznara protiv Ivana Đevlana iz Požege te Mate Stepića protiv Miloša Krasića iz Srbije. Sve su borbe odrađene do kraja i pobjednici su to postali na bodove. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I K-1 program krenuo je s odlukama na bodove u prve tri borbe, a zaiskrilo je na samom kraju. U prvoj borbi Zagrepčanin Luka Rukavina iz Spartan Gyma svladao je Poljaka Mateusza Grzeskowa, njegov klupski kolega Gaj Ćosić još jednog Poljaka Marcina Bojaruna, a Vito Košar iz zagrebačkog Škorpiona svladao je Srbina Stefana Đuričića.

Prvi prekid vidjeli smo u pretposljednjoj borbi, publiku je oduševio Ivan Bertić koji je prekidom u drugoj rundi svladao Poljaka Mateusza Ciurzynskog, a svakako najatraktivniji bio je sam završetak večeri, iako ne baš sretan za domaću publiku, jer srpski borac Željko Zec brutalno je nokautirao Antu Širića iz zagrebačkog Spartan Gyma već u prvoj rundi.


Nikola Badovinac / KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!