SPORT

VRLO DOBRI REZULTATI

Tin Jarnjević u juniorskom skifu i kadetski četverac Karlovca prvaci države u veslanju - Karlovčanima još tri srebra i bronca

Tin Jarnjević u juniorskom skifu i kadetski četverac Karlovca prvaci države u veslanju - Karlovčanima još tri srebra i bronca

Vrlo dobre rezultate ostvarili su veslači i veslačice karlovačkih klubova - Karlovca i Korane, na državnom prvenstvu u veslanju za kadete i juniore održanom ovog vikenda na Jarunu.

Nešto više razloga za zadovoljstvo imaju ovog puta u VK Karlovcu čiji su veslači osvojili dvije titule državnih prvaka i jedno srebro, no vrlo dobar nastup imala je i VK Korana s dva srebra i jednom broncom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U gotovo potpunoj dominaciji karlovačkih veslača protekla je utrka juniorskih skifova u kojoj je zlatno odličje i titulu državnog prvaka osvojio Tin Jarnjević iz VK Karlovca, dok je Josip Jakšić iz VK Korana bio treći - dvostruku karlovačku pobjedu omeo je tek Vito Šutalo iz dubrovačkog Neptuna koji se između njih dvojice ugurao na drugo mjesto.

Zlatno odličje osvojio je i kadetski četverac VK Karlovca u sastavu Niko Kolar, Matej Mikašinović, Jakov Jarnjević i David Karalić, s kormilarom Šimunom Ivanom Hajsanom.


Veslački klub Karlovac imao je zaista vrlo zadovoljavajuć nastup, jer nastupio je sa šest posada i sve su izborile A finala! Uz navedene državne prvake do odličja je došla i Loriana Završki koja je osvojila srebrno odličje u skifu za kadetkinje B.

Četvrto mjesto osvojio je kadetski dvojac Maja Plavetić i Tania Cindrić, Jakov David Vuković bio je peti u kadetskom A skifu, dok su Zara Cvitešić i Vita Živčić u dvojcu na pariće za juniorke B bile šeste.

Korana je, pak, izborila četiri A finala. Uz već spomenutu broncu Josipa Jakšića u juniorskom skifu, osvojili su i dva srebra - Ema Hodak bila je drugoplasirana u utrci juniorskih B skifova, a do srebra je doveslao i juniorski B dvojac na pariće u kojem su veslali Leon Opačić i Šime Ravnjak. Nadomak odličju ostao je kadetski A dvojac na pariće (Jan Črne i Maks Findrik) osvojivši četvrto mjesto.

Izdvojeno


Reci što misliš!