SPORT

VATRENE U KARLOVCU

Hrvatske nogometašice u petak u 20:15 u Karlovcu dočekuju Wales u odlučujućem susretu kvalifikacijske skupine za EURO 2025

Hrvatske nogometašice u petak u 20:15 u Karlovcu dočekuju Wales u odlučujućem susretu kvalifikacijske skupine za EURO 2025

Nakon što su 5. lipnja u Karlovcu na Stadionu Branka Čavlovića - Čavleka ugostile reprezentaciju Kosova i pobijedile sa 2:0, hrvatske nogometašice očito se vrlo dobro osjećaju u gradu na četiri rijeke pa će i odlučujući susret kvalifikacijske skupine prvog kruga za EURO 2025 odigrati na "Čavleku". Ujedno u Karlovcu još od 4. srpnja obavljaju pripreme za taj susret, kao i za ogled posljednjeg kola protiv Ukrajine.

No, prvi je na redu susret s reprezentacijom Walesa, ovog petka u 20:15, a koji će gotovo sigurno izravno odlučiti o tome tko će biti prvi u skupini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, nakon četiri odigrana kola Hrvatska je na čelu ljestvice sa 9 bodova, dok je Wales drugi sa 8, no ne treba zaboraviti da su nas Velšanke na startu kvalifikacija u Wrexhamu svladale s čak 4:0. Neće Hrvatice trebati "ganjati" gol razliku u Karlovcu, bit će dovoljna i minimalna pobjeda, a možda i remi, u kojem slučaju će našim djevojkama trebati pobjeda u posljednjem kolu na "gostovanju" kod Ukrajine - pod navodnicima jer Ukrajinke iz poznatih razloga ne mogu igrati na svom terenu, već će Hrvatsku ugostiti u Skopju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!