SPORT

NOVI VRATAR

Vratar brončane hrvatske U19 reprezentacije sa SP, Marko Prpić, novo pojačanje premijerligaša Karlovca

Vratar brončane hrvatske U19 reprezentacije sa SP, Marko Prpić, novo pojačanje premijerligaša Karlovca

Dres premijerligaša HRK Karlovca od nove će sezone nositi golman Marko Prpić, i to pod ugovorom o jednogodišnjoj posudbi sa MRK Sesvete.

Marko Prpić je 2004. godište, karijeru je počeo u Maksimir Pasteli, od kuda prelazi u Sesvete, a branio je i za brojne mlađe reprezentativne kategorije pa je tako prošle godine bio i vratar brončane U19 reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. 

- Mlad, perspektivan i talentiran vratar kojeg znamo još iz mlađih dobnih skupina dok je
nastupao za Maksimir Pastelu. Vjerujemo da će se Marko dobro uklopiti u momčad. Sada su na golu HRK Karlovca tri golmana koji se svojim predispozicijama i stilom branjenja razlikuju, što je zasigurno jedna od prednosti kluba, kazala je trenerica Tatjana Rašić te dodala da će se Prpić momčadi pridružiti 1. kolovoza na pripremama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U HRK Karlovcu ću nastaviti svoj rukometni put i siguran sam da sam donio dobru odluku, kaže Marko koji se veseli početku priprema i utakmicama s novom ekipom.

Inače, što se tiče nove sezone Premijer lige, ona starta 7. rujna, a Karlovac u prvom kolu gostuje kod Varaždina 1930, dok će tjedan dana kasnije u prvom domaćem susretu ugostiti Goricu.

Izdvojeno


Reci što misliš!