SPORT

BICIKLIZAM

CRORace - svjetska biciklistička krema 5. listopada vozi od Ozlja do Karlovca, poznata i cijela trasa etape

CRORace - svjetska biciklistička krema 5. listopada vozi od Ozlja do Karlovca, poznata i cijela trasa etape

Među 20 prijavljenih ekipa je i šest iz najviše svjetske klase UCI World Teams.

Međunarodna biciklistička utrka CRORace i ove će godine zahvatiti i Karlovačku županiju, i to u najvećem obimu dosad. Naime, i start i cilj pete etape bit će u našoj županiji - 167 kilometara duga etapa krenut će iz Ozlja, a cilj će biti u Karlovcu.

U 10:55 u Ozlju je start zatvorene vožnje, svojevrsne prezentacije gradu domaćinu, dok u 10:57 kreće i službeni start utrke, dok se, ovisno o vremenskim uvjetima i tempu koji će držati biciklistička karavana, uvijek uzbudljiv cilj očekuje u Karlovcu između 14:45 i 15:10 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Ozlja biciklisti prvo kreću prema Jurovskom Brodu, a potom idu na Vukovu Goricu i Bosiljevo, nakon kojeg ih čeka prvi uspon etape od Otoka na Dobri do Zavlake. Negdje iza 12:30 vozači se očekuju u Ogulinu, slijede Josipdol, Tounj i Generalski Stol, a zatim u Barilović u kojem počinje drugi uspon do Carevog Sela. Nakon toga, iza 14 sati, biciklisti će proći Dugom Resom, a onda slijedi završnica u Karlovcu. 

Za utrku je već prijavljeno 20 renomiranih biciklističkih timova iz cijelog svijeta, između šest iz najviše klase UCI World Teams, iz koje dolaze Bahrein Victorious, Ineos Grenadiers, Red Bull Bora - Hanshgrohe, DSM-Firmenich, Jayco Alula i UAE Team Emirates. Osam timova pripada u UCI Pro Teams kategoriju, a još šest u UCI Continental Teams kategoriju.

Izdvojeno


Reci što misliš!