SPORT

TRI BODA

Nogometaši Karlovca 1919 napokon proigrali i u vrlo važnom susretu svladali Dugo Selo rezultatom 3:0

Nogometaši Karlovca 1919 napokon proigrali i u vrlo važnom susretu svladali Dugo Selo rezultatom  3:0

Nakon neočekivano lošeg ulaska u sezonu, nogometašima Karlovca 1919 susret trećeg kola SuperSport 2. NL protiv Dugog Sela bio je izuzetno važan, jer eventualni novi kiks već bi ih sada uveo u najopasniju moguću situaciju i bio gotovo garancija grčevite borbe za ostanak.

Srećom, to se nije dogodilo, a iako je još daleko od toga da možemo biti posve mirni što se tiče ove sezone "plavo-bijelih" sada se ipak lakše diše. Uvjerljivije nego što je bilo stanje na terenu, ali sasvim zasluženo, Karlovčani su večeras svladali Dugo Selo sa 3:0 i može se reći da im se ponešto i vratilo iz prve tri utakmice (dvije prvenstvene i jedne kup) u kojima su imali svojih prigoda, ponešto zabijali ali dosta i promašivali, a s druge strane vrlo vrlo lako primali pogotke. Danas su bili efikasni i učinkoviti, a solidni gosti svoje prigode nisu iskoristili - doduše, jednom su zatresli karlovačku mrežu ali iz, čini se, opravdano dosuđenog zaleđa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovac 1919 poveo je golom Brekala u 23. minuti i donijelo je to podosta olakšanja na tribine, a kada je isti igrač pred sam odlazak na odmor povisio na 2:0 bodovi su bili na vidiku. U nastavku se igralo nešto opreznije s domaće strane, razumljivo, jer bodovi su bili nasušno potrebni, ali bilo je prigoda i za "plavo-bijele" no i za goste. Ipak, rezultat se nije mijenjao sve do sudačke nadoknade, kada je Martinović zaokružio priču pogotkom za lijepih 3:0.

U sljedećem kolu karlovačke nogometaše očekuje gostovanje kod Hrvaca.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!