SPORT

DVOKORAK

Karlovački bejzbolaši u polufinalu doigravanja lako slavili protiv Varaždinaca sa 10:0 u prvoj i 11:1 u drugoj utakmici

Karlovački bejzbolaši u polufinalu doigravanja lako slavili protiv Varaždinaca sa 10:0 u prvoj i 11:1 u drugoj utakmici

S dvije lake i uvjerljive pobjede bejzbolaši karlovačke Olimpije otvorili su polufinalnu seriju doigravanja za naslov prvaka Hrvatske. 

U duelu koji se igra na četiri pobjede u subotu su svladali varaždinsku Vindiju sa 10:0, a u nedjelju sa 11:1. Na prvi pogled dvije vrlo slične utakmice, no treba se reći da su u subotu Karlovčani bili i dodatno dominantni. Već na samom početku napravili su veliku razliku (8:0), pitching (Garcia pet inninga i Papić dva) i obrana bili su izvanredni pa su Varaždinci imali samo jedan jedini udarac tijekom utakmice, a ukupan dojam dodatno su uljepšala dva home run udarca - Tovar Perreira i mladi Sven Anić. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju je bilo ipak nešto zanimljivije, do pete izmjene bilo je 3:1, a tada su domaći napravili pet bodova i priči je bio kraj. Ugodan vikend začinio je još jedan home run, ovog puta Kevina Volarića.

U drugom polufinalnom paru splitska Nada sa 5:4 i 12:6 svladala je Zagreb te također povela sa 2-0 u pobjedama, no čini se da bi u ovom paru moglo biti puno više borbe nego u ovom, u kojem se, uz svo poštovanje Varaždincima, karlovački bejzbolaši čine praktički nedodirljivi.


Narednog vikenda igraju se treća, četvrta i, prema potrebi, peta utakmica - od petka do nedjelje u Varaždinu. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!