SPORT

OČEKIVAN PORAZ

Rukometaši Karlovca na otvaranju Premijer lige poraženi u Varaždinu 30:21, sljedeći vikend domaći debi s Goricom

Rukometaši Karlovca na otvaranju Premijer lige poraženi u Varaždinu 30:21, sljedeći vikend domaći debi s Goricom

Rukometaši Karlovca u prvom kolu nove sezone Premijer lige poraženi su, mora se reći i očekivano, na gostovanju u Varaždinu sa 30:21.

U ovom trenutku Varaždinci su svakako osjetno jača momčad pa se u neku ruku ovo gostovanje moglo shvatiti i kao produženo pripremno razdoblje i odlična provjera za naredne susrete koji će biti i puno važniji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovački rukometaši dobro su se držali dvadesetak minuta prvog dijela. U 20. minuti, naime, bilo je 7:6, a onda su domaći napravili seriju 6:0, do 25. minute otišli na 13:6 i to je zapravo i prelomilo susret, jer nakon toga nikakve neizvjesnosti više nije bilo. Gotovo cijelo vrijeme do kraja susreta rezultat se kretao od 5 do 7 pogodaka prednosti za Varaždince, na kraju su domaći još malo stisnuli gas i pobijedili s možda mrvicu previsokih ali svakako potpuno zasluženih 30:21.

Prvi domaći ogled naši rukometaši igraju narednog vikenda protiv Gorice, koja je u prvom kolu vrlo uvjerljivo sa 38:25 svladala Dubravu i zasigurno će biti u ulozi favorita, no važno je od početka sezone "pokazati zube" na domaćem parketu, jer u dugoj sezoni u kojoj, ne treba od toga bježati, Karlovčane najvjerojatnije očekuje velika borba za ostanak, bit će izuzetno važno osvajati domaće bodove. 

Izdvojeno


Reci što misliš!