SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Na "Čavleku" državni rekordi Drljačić na 300 i Bloudeka na 600 metara, nagrada za najbolji rezultat Nini Vuković

Na

Utrke na 600 metara u obje konkurencije te ženska na 300 metara ponudile su najviše uzbuđenja i zanimljivosti na međunarodnom atletskom mitingu na Čavlekovom stadionu na kojem je nastupilo stotinjak atletičara i atletičarki iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine uz jednog dalekog gosta iz - Haitija. 

Marino Bloudek na 600 metara u muškoj i Veronika Drljačić na 300 metara u ženskoj konkurenciji postigli su i nove državne rekorde. Ipak, najbolji rezultat dana po bodovnim tablicama, koji je i posebno honoriran, ostvarila je Nina Vuković na 600 metara čije je vrijeme 1:27,13 "teško" 1112 bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veronika Drljačić slavila je i na 100 metara, dok je u muškom sprintu najbrži bio Haićanin Joseph, a vrlo dobar treći bio Karlovčanin Lovro Grijak. Od poznatijih atletskih imena Marko Čeko pobijedio je u skoku u dalj sa solidnih 7.59.

Od domaćih - Paula Bajt bila je druga na 100 metara za kadetkinje, a Matko Belčić na 2000 metara sa zaprekama, ali u konkurenciji samo trojice atletičara. Na 100 metara za kadete gledali smo pak karlovačku utrku u kojoj je najbrži bio Lovro Mazarek. 


Sve u svemu, lijepa atmosfera i ugodan atletski dan na "Čavleku", s ipak očekivano slabijom konkurencijom. U klubu imaju želju pomaknuti ovaj miting malo ranije u kalendaru, jer bez toga teško da će moći privući veći broj atletičara i atletičarki budući dolazi u vrijeme kada je za većinu sezona već završena.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!