SPORT

UVJERLJIV PORAZ

Karlovački rukometaši na domaćem otvaranju Premijer lige poraženi od Gorice - slijede im dva možda i ključna ogleda u prvenstvu

Karlovački rukometaši na domaćem otvaranju Premijer lige poraženi od Gorice - slijede im dva možda i ključna ogleda u prvenstvu

Rukometaši Karlovca nisu baš zadovoljili svoje simpatizere u prvom domaćem ogledu u novoj sezoni Premijer lige. Poraženi su od objektivno jače Gorice zasluženo, ali ipak sa za domaći teren previsokih 32:24. 

Presudna su u biti bila dva razdoblja u kojima su domaći stali, po jedno u svakom poluvremenu - u prvom kada su gosti od 8:6 otišli na 11:6 i tu prednost držali do poluvremena (15:10), a u drugom kada su domaći imali jedno bolje razdoblje igre i došli na minus tri i jedno vrijeme pokazivali da bi se možda mogli i potpuno vratiti u susret, no onda opet "zaspali" i dozvolili Gorici da sa 19:16 ode na 22:16 i tu je nestalo i motivacije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Početak je loš, no zasad ne previše bolan, ali slijede dva susreta koji su možda i ključni susreti sezone koliko god da smo na samom početku. No, karlovačkim rukometašima sada slijede dva gostovanja kod dvije ekipe s kojima objektivno moraju tražiti bodove žele li zadržati premijerligaški status - zagrebačke Dubrave i kutinske Moslavine. Prošle godine Karlovčani su bili izrazito "strašljivi" na većini gostovanja, no samo jedno pravo, ono kod Osijeka, bilo je na kraju i odlučujuće za zadržavanje mjesta u društvu najboljih. Teško je očekivati da nešto slično ove sezone mogu napraviti kod ostalih suparnika u prvom dijelu prvenstva, zato nije pretjerano reći da dvije utakmice koje slijede u klubu jednostavno moraju shvatiti kao "biti ili ne biti". 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!