SPORT

OSMINA FINALA

Županijski kup: Frankopan u golijadi u Brežanima šokirao Dugorešane, Ogulin u Kamanju natrpao mrežu domaćih

Županijski kup: Frankopan u golijadi u Brežanima šokirao Dugorešane, Ogulin u Kamanju natrpao mrežu domaćih

Odigrano je prvih pet utakmica osmine finala Županijskog nogometnog kupa, a veliko iznenađenje dogodilo se u Brežanima gdje je u pravoj golijadi domaći Frankopan sa 5:4 svladao Dugu Resu 1929, kojoj nisu pomogla ni četiri pogotka Perice Brbota. 

Blizu iznenađenja bio je i Cetingrad, koji je ugostio novigradsku Dobru koja je do 85. minute vodila sa 2:0, no domaći su u posljednjim trenucima uspjeli doći do izjednačenja. Ipak, u izvođenju jedanaesteraca precizniji su bili Novigrađani i tako izborili četvrtfinale. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Problema zato nije imao Ogulin koji je na gostovanju u Kamanju propisno napunio mrežu domaće Vrlovke i slavio s čak 10:0. 

U dva ogleda županijskih prvoligaša identičan rezultat, ali jednom za domaće, a jednom za goste. Naime, Croatia 78 iz Žakanja sa 3:0 je na svom terenu svladala Zrinski Ozalj, dok je Vatrogasac iz Gornjeg Mekušja istim rezultatom slavio u Mostanju na gostovanju kod Barilovića. 


U utorak 24. rujna igra se utakmica Petrove Gore i Karlovca 1919, dok u srijedu 25. rujna posljednje dvije utakmice osmine finala igraju Krnjak - Vojnić 95 i Slunj - Ilovac.

Izdvojeno


Reci što misliš!