SPORT

PREMIJER LIGA

Rukometaši Karlovca nakon vrlo lošeg ulaska u utakmicu ubilježili visok poraz u Kutini, slijedi ključno razdoblje

Rukometaši Karlovca nakon vrlo lošeg ulaska u utakmicu ubilježili visok poraz u Kutini, slijedi ključno razdoblje

Veliku stvar napravili su karlovački rukometaši prošlog tjedna pobjedom u Zagrebu protiv Dubrave pa nećemo biti previše kritični nakon današnjeg teškog poraza u Kutini, no treba na vrijeme reagirati i poraditi na tome da ova sezona ne bude poput prošlogodišnje, kada su veći dio sezone Karlovčani na gostovanjima djelovali kao da su unaprijed otputovali s "bijelom zastavom". 

Gostovanje kod Moslavine bilo je važno, ali kao da se nije ni igralo - u 7. minuti 5:0 za domaće, u 17. 10:2 i već tu je priči, odavno, bio kraj. Do kraja susreta bio je to praktički lakši trening i za jedne i za druge, prave borbe više nije ni bilo, domaći su rutinski održavali prednost i još je malo povećavali, sve do konačnih 34:23.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za karlovačke rukometaše sada slijedi ključno razdoblje sezone. Podulje, ali nesumnjivo najvažnije u sezoni - pritom i nezgodno, jer uspješno odrađeno neće još ništa garantirati, ali loše odrađeno moglo bi već sada znači praktički i oproštaj od Premijer lige. Naime, u narednih sedam utakmica Karlovac je pet puta domaćin i to sve protiv ekipa protiv kojih su bodovi na domaćem parketu izuzetno važni - redom je riječ o Čakovcu, vinkovačkoj Spačvi Bjelin, Varaždinu, Dubravi i Moslavini. U međuvremenu su tu i dva nevažna gostovanja koja mogu poslužiti kao odlični treninzi protiv dvije najjače ekipe lige - našičkog Nexea i Gorice. No, od pet domaćih susreta, četiri su sigurno protiv ekipa koje će biti u Ligi za ostanak i protiv kojih će se bodovi prenositi - Dubrava i Moslavina zasigurno će biti među njima, a koje dvije ekipe od preostale tri će biti u tom društvu nemoguće je znati pa će i svaki susret biti jednako bitan, gotovo presudan, jer vrlo vrijedna pobjeda u Zagrebu u trenu se može "izbrisati" kiksom na domaćem parketu.

A, već prvi suparnik izuzetno je jak - novak u Premijer ligi, ali vrlo kvalitetan i dobro posložen Čakovec koji u prva četiri kola ima šest bodova.

Izdvojeno


Reci što misliš!