SPORT

MALI TENISAČI

U Karlovcu održan državni Masters za najmlađe tenisače i tenisačice - titule osvojili djevojčica iz Zagreba i dječak s Korčule

U Karlovcu održan državni Masters za najmlađe tenisače i tenisačice - titule osvojili djevojčica iz Zagreba i dječak s Korčule

Karlovac je ovog vikenda bio domaćin Državnog Masters turnira za dječake i djevojčice do 10 godina, koji je okupio ukupno 64 najbolja mlada tenisača i tenisačice iz cijele Hrvatske. 

U konkurenciji djevojčica, titulu prvakinje ponijela je Marta Barišić iz Teniskog kluba Ponikve Zagreb. Drugo mjesto osvojila je Lea Deranja iz TK Dubrovnik, dok je treće mjesto pripalo Moni Miščević Mezak iz HTK Zagreb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod dječaka, Neno Šain iz TK Mot Korčula okitio se titulom najboljeg, Jure Domagoj Lukin iz HTK Zagreb zauzeo je drugo mjesto, dok je treći bio Toma Zovko iz TK Zagreb.

Od predstavnika Teniskog kluba Karlovac, najbolji rezultat ostvario je Lovro Fabac Car, koji je zauzeo vrlo dobro 11. mjesto. Frano Boljkovac završio je kao 26., dok je Lucija Šabanagić osvojila 29. mjesto. Svi su još devetogodišnjaci pa će pravo nastupa imati i sljedeće godine. 


Turnir je protekao u izvanrednom ozračju, uz gromoglasnu podršku roditelja, trenera i brojnih gledatelja, što je dodatno motiviralo mlade tenisače da pokažu svoje najbolje izdanje.

Izdvojeno


Reci što misliš!