SPORT

PLAVO-BIJELI

Nogometaši Karlovca 1919 u petak dočekuju Hrvatski dragovoljac - pobjeda bi mogla donijeti drugo mjesto na ljestvici!

Nogometaši Karlovca 1919 u petak dočekuju Hrvatski dragovoljac - pobjeda bi mogla donijeti drugo mjesto na ljestvici!

Dvije očajne (ili tri računajući i kup) pa onda četiri - besprijekorne utakmice! To je učinak nogometaša Karlovca 1919 u ovoj sezoni SuperSport 2. NL, a nadamo se kako će u pozitivnom ritmu nastaviti i ovog petka kada na Čavlekovom stadionu u 18 sati gostuje Hrvatski dragovoljac.

Zagrepčani u Karlovac dolaze itekako "ranjeni" sa samo šest bodova i na 13. poziciji i svakako žele ugrabiti barem bod, a domaći navijači pribojavaju se ponavljanja prošle sezone kada je karlovačke nogometaše promocije u viši rang koštalo upravo nekoliko kikseva s najslabijim momčadima lige. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pobjeda bi, pak, bila značajna i zbog potpunog priključka vrhu, jer slavlje bi definitivno učvrstilo poziciju "plavo-bijelih" u gornjem domu, a kako Mladost Ždralovi i Segesta odlaze na teška gostovanja moglo bi im donijeti čak i odličnu drugu poziciju nakon sedmog kola.

No, sve to trebat će potvrditi na travnjaku, a vjerujemo da će i navijača biti dosta, jer s četiri slavlja u nizu domaći su nogometaši sigurno ispravili loš dojam s početka sezone.


Onima koji ne mogu na utakmicu dobro će doći informacija da je mogu gledati i u prijenosu uživo na Sportskoj televiziji.

Izdvojeno


Reci što misliš!