SPORT

SJAJAN NIZ

U derbiju SuperSport 2. NL nogometaši Karlovca 1919 slavili u Bjelovaru sa 1:0 i ostvarili šestu uzastopnu pobjedu

U derbiju SuperSport 2. NL nogometaši Karlovca 1919 slavili u Bjelovaru sa 1:0 i ostvarili šestu uzastopnu pobjedu

Osvrnuli smo se prošlog tjedna na "pesimiste" odnosno zloguke proroke koji su nakon prva dva kola "selili" nogometaše Karlovca 1919 u županijsku ligu, no ovog puta reći ćemo da nakon ta prva dva kola vjerojatno ni najveći optimisti nisu očekivali šest uzastopnih pobjeda, a upravo to se dogodilo!

U derbiju 8. kola SuperSport 2. NL, u ogledu drugoplasiranog i trećeplasiranog, karlovački nogometaši zasluženo su u Bjelovaru svladali istoimenog domaćina sa 1:0 i tako ostvarili već šestu pobjedu u nizu i sada su usamljeni na drugoj poziciji ljestvice, bod iza vodeće Mladosti iz Ždralova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U solidnom prvom poluvremenu igralo se dosta izjednačeno, obje ekipe imale su i nekoliko prilika, ali ne toliko izrazitih pa je 0:0 bio i realan rezultat pri odlasku na odmor. 

Odmah početkom nastavka Karlovac 1919 je poveo, igrala se 51. minuta kada je Zavalić vrlo lijepo ubacio za Ereiza koji je smirio loptu i mirno je poslao pored bjelovarskog vrata u mrežu za vodstvo Karlovčana. Povukli su se tada naši nogometaši i čuvali prednost, možda se na trenutke činilo i da su se prerano orijentirali samo na obranu, no to je svakako donijelo rezultat. Imao je Bjelovar doduše par dobrih prilika, posebno sredinom drugog dijela kada je u dva navrata Akanni izbijao sam pred vratara Todorovića, no oba puta brži je bio karlovački vratar, s tim da je drugi puta odbijena lopta krenula prema praznim vratima, srećom otišla je pored gola. U 68. Kapitanović je, pak, odličnim udarcem pogodio vratnicu i činilo se da će Karlovčani opasno živjeti do kraja susreta, no nakon toga su gosti odlično kontrolirali igru i Bjelovar gotovo da nije do kraja susreta nimalo zaprijetio. 


S druge strane u posljednjim trenucima susreta Martinović i Ereiz potpuno su sami krenuli na bjelovarska vrata, mogao je možda Martinović i dodati Ereizu no odlučio se za udarac i pogodio - stativu.

U sljedećem kolu, u petak u 18 sati, karlovački nogometaši na Čavlekovom stadionu dočekuju ekipu Grobničana.

Izdvojeno


Reci što misliš!