KAportal Kolovoz u RETI: Potražite brojne popuste u našem katalogu i pročitajte kako stvoriti svoj idealan vrt | Karlovački informativni web portal

Kolovoz u RETI: Potražite brojne popuste u našem katalogu i pročitajte kako stvoriti svoj idealan vrt

U rubrici „Reta 5 korisnih savjeta“ istražujemo temu uređenja vrta i donosimo savjete kako stvoriti idealan vrt za opuštanje.

Vrt je mjesto na kojemu se možete opustiti na svježem zraku i odmaknuti se od svakodnevnih stresova i obaveza. Kako bi što bolje uživali u zasluženome vremenu za vlastiti mir, bitno je da vrt prije svega odgovara vašem ukusu, da se samim boravkom u njemu ugodnije osjećate. Ovisno o dimenzijama vrta, potrebno je dobro razmisliti čime ga želite popuniti. Volite li više moderne predmete ili starije vintage elemente? Želite li puno manjih ukrasnih predmeta i materijala ili više naginjete minimalističkom stilu? Opcije su brojne, a sve ovisi o ukusima pojedinca. U Reta katalogu za kolovoz donosimo prijedloge za uređenje vrta koji će učiniti svaki vrt posebnim.

U kolovozu potražite popuste na vrtne žardinjere, oblutak, rubnjake i geotekstil, betonske opločnike, pur pjenu, električne pile, usisavače I žirafe, Agrocal, crijep, ogradne panele i farmer pletivo, vrtna vrata, wc daske i školjke.

PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE. Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

 • Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak