Praznik rada uz kišu i koronu! Monika ima prijedlog za nešto drugačiji praznični ručak
Kako je sve netipično, tako ni ja danas neću kuhati sa grahom, nego, pošto je petak jedan morski specijalitet.
Riblji file za svakog - brz i pristupačan, s hrskavom koricom koja oduševljava
Poslije blagovanja za uskrsnim stolom, eto jednog laganog recepta
Kako uvijek poslije blagdana muku mučimo šta sa ostacima hrane, neka vam ovo bude primjer kako iskoristiti šunku, luk, rotkvice, salatu i ostale namirnice. Ja sam iskoristila one koje su meni ostale
Uskrs nam je pred vratima: Sredele u marinadi pravi su specijalitet, pogledajte desert koji svi vole
Eto, Uskrs nam je na vratima. Neće biti onako kako smo planirali, kako smo navikli, mnogi od nas neće biti sa svojim obiteljima. Međutim, opet želimo da sa djecom radimo pisanice, kuhamo šunku, radimo francusku, želimo dobru pincu, gibanicu, kolače...
Bliži se Uskrs: Ima li što bolje od domaće purice s mlincima - isprobajte i ovaj način
Pošto se bliži Uskrs, recept je jelo s mlincima (oni su prva asocijacija na blagdanski stol, zar ne?). To je jelo moja verzija pečenja s mlincima, ili kako ja volim reći purica s mlincima.
Kuhanje u karanteni za fini petak - gregada od oslića