KULTURA

Karlovačka Platforma F12 u Puli završila uspješan projekt Free Art Display vol. 2 - "udomljeno" još 50 umjetničkih radova

Karlovačka Platforma F12 u Puli završila uspješan projekt Free Art
Display vol. 2 -
foto: F12

Nakon Karlovca, Valpova i Splita, projekt karlovačke Platforme F12 "Free Art Display vol. 2" završio je u Puli četvrtim besplatnim izložbenim postavom u popularnom Rojcu, a u sklopu Akcije Rojc i u partnerstvu sa Savezom udruga Rojc.

Kao i u ranijim prigodama, odnosno na prve tri postaje ovogodišnje turneje, i u Puli je izloženo 50 autorskih radova doniranih od strane 34 autora s područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, a svi su ujedno bili i poklon posjetiteljima koji su mogli odabrati bilo koji rad i "udomiti" ga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Platforma F12 tako je završila još jednu uspješnu i umjetnički plodnu godinu, tijekom koje su osim ovog projekta imali još niz aktivnosti, kako na domaćem terenu u Karlovcu, tako i drugdje, uključujući i prvi postav u inozemstvu tijekom velikog uličnog festivala u Beogradu. Publika je, kao i uvijek, i u Puli odlično reagirala na poziv na "udomljavanje" umjetnosti pa su radovi ubrzo razgrabljeni.

Projekt “F12: Free Art Display vol. 2” provodio se kroz platformu Clubture u partnerstvu s udrugom KA-MATRIX Karlovac, KLFM-om Split, Savezom udruga Rojc Pula i Udrugom mladih za poticanje kreativnog izražavanja “Revolucija” iz Valpova, a uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zagreba (gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport), Zaklade “Kultura Nova” i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / kroz projekt Centri znanja.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!