KULTURA

Predstava karlovačkog Dramskog studija "Jaje" otvorila 58. Međunarodni dječji festival u Šibeniku i oduševila prepunu Ljetnu pozornicu

Predstava karlovačkog Dramskog studija
foto: Šibenski portal

Pred prepunom Ljetnom pozornicom na šibenskom Trgu Republike Hrvatske svečano je otvoren 58. Međunarodni dječji festival. Veliku čast da otvori festival dobila je predstava "Jaje" Dramskog studija Gradskog kazališta Zorin dom, u režiji Sanje Hrnjak, a na tekst Zlatka Krilića.

Unatoč istovremenom odigravanju utakmice Hrvatska - Nigerija na Svjetskom nogometnom prvenstvu i unatoč činjenici da je "Jaje" odigrano pred prepunim tribinama i na otvorenoj generalnoj probi večer prije, Ljetna pozornica bila je još jednom pretijesna da primi sve zainteresirane, koji su oduševljeno prihvatili sjajnu predstavu mladog karlovačkog glumačkog ansambla. Tekst je ponegdje bio i prilagođen pa je publika burnim smijehom reagirala na spominjanje nogometa, Šibenika i, posebno, predsjednice koja se također nalazila među gledateljima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nema sumnje da su mnogi uz predstavu uživali i prateći izravan prijenos na HRT 3.

To je samo prvi dio prekrasnih lipanjskih priznanja Dramskom studiju - uskoro će ovaj ansambl, ali s predstavom "Igra", biti jedini predstavnik Hrvatske na Svjetskom festivalu dječjih kazališta u Njemačkoj.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!