KULTURA

Karlovačka Platforma F12 gostovala u Zadru, u srijedu izložba i u zagrebačkom AKC Medika

Karlovačka Platforma F12 gostovala u Zadru, u srijedu izložba i u
zagrebačkom AKC Medika

Djevojke iz karlovačke Platforme F12 u više su navrata uljepšale karlovačke ulice i napuštene javne prostore svojim gerilskim izložbama, a sve su češće gost i drugih sredina u Hrvatskoj.

Tako su ovih dana gostovale u Zadru, u tamošnjem nezavisnom kulturnom prostoru Knjigozemska, gdje je postavljen novi izložbeni postav, koji je, baš kao što je slučaj i u Karlovcu, bio u potpunosti na raspolaganju posjetiteljima koji su mogli "udomiti" radove koji su im se svidjeli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već u srijedu, Platforma F12 gostuje i u Zagrebu. Riječ je o završnoj akciji projekta "Free Art Display", koji je uključivao i izložbe u Karlovcu, Dugoj Resi i Lovincu. U srijedu će od 17 sati novi izložbeni postav biti postavljen u zagrebačkom AKC Medika.

Donatori koji su pomogli realizirati postave svojim autorskim djelima dolaze iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a to su: Nikolina Žabčić, RUPEONE, Daša Gajić, Roberto Vodanović Čopor, Alen Klimenta, Koraljko Greben, Dalibor Kušenić, Lana Skindread, Katharina Sertić, Jasenka Hoffman, Jasmina Jakopanec, Tanja Blašković, Zoran Šajatović, Nada Matić, Anita Kos, Nikola Grabovac, Antonija Poljan, Lucija Krašić, Anna Maria Previšić, Luka Tomić, Mračnjaštvo, Ana Salopek, Nataša Kupljenik, Sindy Čolić, Aurora Mihatov, Damjan Brozić, Nastja Kljaić, Tally Rayne Adams, Grebo Gray, Josipa Novaković, Marija Zmaya Gray, Mario Šimić, Sanja Siročić, Petra Brnardić, Valentina Stanić, Alenka Mance i Marina Đira.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!