KULTURA

KA-MATRIX i Format © organiziraju umjetničku rezidenciju u Karlovcu, prijave se primaju još dva dana

KA-MATRIX i Format © organiziraju umjetničku rezidenciju u
Karlovcu, prijave se primaju još dva dana

Udruga KA-MATRIX i umjetnička organizacija Format © u okviru projekata Inquiry Inc.[2018]/free_art_-_* i Nova kultura _ Hibridni grad 018. organiziraju sedmodnevnu umjetničku rezidenciju u Karlovcu.

Poziv je upućen svim autorima i autoricama koji djeluju na području RH da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom i izložbenom programu s pratećim javnim predstavljanjem djela. Poziv je usmjeren umjetnicima koji djeluju u polju (audio-)vizualne digitalne kulture (umjetnosti, računarstva, dizajna, organizacije, edukacije, povijesti umjetnosti, …) bazirane na copyleft principima, s naglaskom na glitch tematici, tehnici i taktici inovativnog i inkluzivnog korištenja tehnologije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijeme sedmodnevnog produkcijskog rezidencijalnog programa namijenjeno je umrežavanju, suradnji i razmjeni znanja o ideologijama i načinima provođenja individualnih praksi koje podržavaju ili generiraju free (slobodnu) umjetnost, te prezentaciji rada rezidenata putem postavljanja privremene multimedijske instalacije u gradu Karlovcu.

Prijave su otvorene do 30. listopada 2018., na [email protected]. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, polazno mjesto putovanja i odredište povratka uz procjenu troška prijevoza, kratku biografiju s temi relevantnim primjerom autorske prakse. Rezidencijalno gostovanje održava se od 5. do 12. studenog 2018. u Karlovcu, u prostorima MUZA - Mala Urbana Zajednica / Infoshop Karlovac i javnim prostorima u karlovačkoj Zvijezdi.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!