LIKA

U Gospiću će se o predsjedniku Županijske izjašnjavati tajno, Milinović poručio da "lijepo priznaju da su se dogovorili"

U Gospiću će se o predsjedniku Županijske izjašnjavati tajno,
Milinović poručio da

U Gospiću još uvijek nije izabran predsjednik Županijske skupštine, a kako je većina zastupnika skupštine podržala je prijedlog HDZ-ovog Marijana Kustića, o njemu će se glasovati tajno u 17 sati.

- Ovo što mi sad radimo je praznik demokracije, što nikada nije bilo od samostalnosti Ličko-senjske županije. Dobro je za svih, nek se ljudi oslobode, mogu prekrižit listić pa ne dat' glas. Možemo nastaviti raditi na dobrobit županije, rekao je Kustić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Župan Darko Milinović se usprotivio tajnom glasovanju te rekao da se opet ne zna tko u skupštini čini većinu, a da je sada očito da su u koaliciji HDZ, HSP i SDSS.

Nakon prvog dijela sjednice MIlinovića su novinari pitali otvara li tajno glasovanje nagađanja da su neki zastupnici kupljeni,a on je samo rekao da će to ipak morati pitati neke druge ali i da zastupnici s njegove liste neće doći na tajno glasovanje".

- Izađite hrabro HDZ-ovci, HSS, HSP AS, njih pet, HSU i Hrvatska bunjevačka stranka, recite, naš je kandidat Marijan Kustić, to smo dogovorili s SDSS-om i mi ćemo to podržati, a ne ovako ispod stola. Ne moš biti i .... i ...., da ne budem prost, zaključio je Milinović.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!