LIKA

Sprema se za Irsku: Napušta rodnu Liku i plaću od 10.000 kuna zbog prozivki HDZ-ovog političara!?

Sprema se za Irsku: Napušta rodnu Liku i plaću od 10.000 kuna zbog
prozivki HDZ-ovog političara!?

Uspješna je ravnateljica Javne ustanove Pećinski park Grabovača u Perušiću, zarađuje više od 10.000 kuna mjesečno, sretno je udana i ima dvoje djece. No četrdesetogodišnja Katarina Milković odlučila je sve napustiti i početkom kolovoza krenuti za Irsku, piše Jutarnji list.

Njezin odlazak nije motiviran financijama, već zbog dernjave i prozivki jednog ličkog političara. Sa 18 godina učlanila se u HDZ i u toj stranci je bila pune 22 godine, a prošle je godine organizirala sportsko-humanitarnu manifestaciju Lika Cave Trekk,kojom je željela popularizirati georaznolikost te Liku kao destinaciju, a među sponzorima je bio i lički pivar Karlo Starčević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To zove svojom "kobnom pogreškom", jer je nakon toga uslijedio poziv u kojem je na vrlo grubi način bila prozvana, a prigovoreno joj je i zbog lajkova na postove osoba na Facebooku koje ne razmišljaju kao HDZ. Uslijedila je dernjava i pitanja na koji je način došla na tu poziciju.

Ove godine je istupila iz HDZ-a i priklonila se nezavisnoj listi “Bura promjena”, glavnoj alternativi HDZ-a u Lici, jer nije više htjela dopustiti da HDZ ulazi u njezinu privatnost. Na pitanje je li ju zvao Darko Milinović, nije htjela ni potvrditi niti demantirati.

Ubrzo je krenula faza ignoriranja vrha ličkog HDZ-a te je odlučila dići ruke od svega, objasnila je. Uplitanje politike u sve pore života joj je s 40 godina postalo opterećenje, pa je zbog toga u Irskoj spremna krenuti od nule. Tamo je ne čeka posao, no osigurala je posao nezaposlenom suprugu stolaru, a djeca će ove godine još ostati u Hrvatskoj, piše Jutarnji list.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!