LIKA

Ante Franić HSLS-ov kandidat za ličko-senjskog župana - uvjeren u pobjedu

Ante Franić HSLS-ov kandidat za ličko-senjskog župana - uvjeren u
pobjedu

Ante Franić, predsjednik županijskog HSLS-a i predsjednik kluba u Županijskoj skupštini, kandidat je za župana Ličko-senjske županije na predstojećim lokalnim izborima, objavljeno je na pressici u Gospiću.

Predstavljajući kandidaturu, Franić je najavio promjene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U izbornu utakmicu ulazimo s vrlo jasnim ambicijama. Želimo pobijediti i donijeti promjene koje Lika treba. Aktualna vlast se otuđila od građana. Ne vidimo viziju i baš zato će naša kampanja biti programska, kazao je Franić.

Na pitanje novinara o potencijalnoj koaliciji i podrški drugih stranaka, Franić odgovorio je kako je otvoren za razgovore:

- Pozivam sve političke opcije koje podržavaju promjene u upravljanju Županijom da se pridruže našoj ideji. Ako je moguće dogovoriti suradnju i nekakvu koaliciju promjena, zašto ne?! Uvjeren sam u pobjedu, izjavio je.

Njegovu kandidaturu podržali su potpredsjednik HSLS-a Miljenko Šimpraga, brojni mladi aktivisti i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor koji je istaknuo zadovoljstvo da HSLS ima jakog kandidata i jedinog koji može pobijediti HDZ u Ličko-senjskoj županiji.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!