LIKA

BRAVO, LIČANI!

Sunčano vrijeme, za razliku od mnogih drugih, nije natjeralo stanovnike Like da izađu van

Sunčano vrijeme, za razliku od mnogih drugih, nije natjeralo stanovnike Like da izađu van

ako bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti uz šetnju uz mnogobrojne rijeke, uživati u prirodnim ljepotama kojih u Lici ima u izobilju, ovu su subotu ulice, trgovi, parkovi, šetnice u Lici bili prazni.

- Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19, poručili su iz PU ličko-senjske.

Njeni su službenici obilazili danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati, provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a tako će nastaviti i sutra.

- Pozivamo sve građane da i sutrašnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu, pozvali su iz PU ličko-senjske, zahvallili svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika, te podsjetili sve: Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!                       

Izdvojeno


Reci što misliš!