LIKA

ODRADILI IZOLACIJU

Udbina u ponoć izlazi iz karantene - za kretanje u između općina građanima obavezna e-propusnica

Udbina u ponoć izlazi iz karantene - za kretanje u između općina građanima obavezna e-propusnica
PIXELL

- Stožer Civilne zaštite ličko-senjske županije donio je Zaključak kojim se 27. travnja 2020. godine u 00.00 sati ukida karantena za područje naselja Udbina s obzirom da su se temeljem pomno analizirane situacije stekli epidemiološki uvjeti za ukidanje karantene, javila je glasnogovornica PU ličko - senjske Maja Brozičević.

Građani mjesta Udbine, navodi se, moraju posjedovati valjane e-propusnice za kretanje između svih jedinica lokalne samouprave na području Ličko - senjske županije, što vrijedi i za Grad Novalju gdje je režim e-propusnica također i dalje važeći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Podsjećamo sve građane Ličko-senjske županije da se ne zadržavaju na ulicama, trgovima, parkovima i  svim ostalim javnim površinama na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba. Prilikom kretanja na javnim površinama vodite računa o distanci, odnosno  izbjegavanju bliskog kontakta u razmaku od najmanje jednog metra.
 
Policijski službenici će i dalje intenzivno obilaziti sve javne površine i naglašavamo da je i važno voditi računa o preporukama liječnika i epidemiologa, posebno preporuci o izbjegavanju fizičkog kontakta s velikim brojem osoba, te preporuci da više vremena provodimo doma, a sve kako bi utjecali na smanjenje širenja bolesti, kažu u PU ličko - senjskoj.

Izdvojeno


Reci što misliš!