LIKA

ZA PRIMJER

Lička policajka pronašla novčanik pun novca i vratila ga vlasniku - to je učinila već treći puta u životu

Lička policajka pronašla novčanik pun novca i vratila ga vlasniku - to je učinila već treći puta u životu
PU ličko-senjska

Policijski službenici su utvrdili da se u novčaniku nalazilo 4.200,00 kuna i 2.600,00 eura, te zdravstvena iskaznica vlasnika novčanika

Dok smo jučer slušali o dovršenom kriminalističkom istraživanju nad dvije ženske osobe koje su u ugostiteljskom objektu u Dubravi kraj Tisnog pronašle i otuđile torbu sa 130 tisuća kuna, Milena Denona iz Korenice, zaposlenica Policijske postaje Korenica, ni sekundu nije dvojila što učiniti kada se jučer u 11.30 sati vraćala u policijsku postaju s pauze i u Ulici Josipa Jovića na kolniku ugledala smeđi muški kožni novčanik, tako su u ličkoj policiji pohvalili postupak svoije kolegice.

Podigla ga je i pokupila par novčanica koje su ispale iz novčanika, te kako nikoga nije bilo u blizini tko bi eventualno mogao biti vlasnik, pohitala je u policijsku postaju i odmah u dežurstvu prijavila pronalazak novčanika. Policijski službenici su utvrdili da se u novčaniku nalazilo 4.200,00 kuna i 2.600,00 eura, te zdravstvena iskaznica vlasnika novčanika. Poduzetim radnjama policije vlasnik je brzo pronađen.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dolaskom u prostorije policije i pri susretu s Milenom, vlasnik nije mogao sakriti uzbuđenje i sreću što mu je novac pronađen i vraćen, te je iskreno bio ganut činom naše samozatajne Milene. Brzo su obavljene sve formalnosti u policijskoj postaji i novac mu je ubrzo vraćen, kažu u policiji.

Milena Denona zaposlenica je Postaje granične policije Korenica od 1994. godine i za napomenuti je da joj je ovo treći pronalazak novca koji je zahvaljujući njoj sretno pronašao put natrag do svojih vlasnika.

Izdvojeno


Reci što misliš!