LIKA

COVID 19

Umirovljenom gospićkom biskupu Mili Bogoviću se pogoršalo stanje - hitno je prevezen na respirator u KBC Rijeka

Umirovljenom gospićkom biskupu Mili Bogoviću se pogoršalo stanje - hitno je prevezen na respirator u KBC Rijeka

Ovime pozivamo sve vjernike na molitvu za biskupa Milu kako bi se njegovo zdravstveno stanje popravilo, poručuju iz Biskupskog ordinarijata.

Umirovljenom gospićkom biskupu Mili Bogoviću, koji se u Općoj bolnici Gospić liječio od koronavirusa se pogoršalo stanje te je sinoć hitno prevezen na daljnje liječenje u Rijeku, gdje je priključen na respirator.

- Biskupski ordinarijat u Gospiću obavještava javnost da se zdravstveno stanje gospićko-senjskog biskupa u miru mons. dr. Mile Bogovića pogoršalo te je sinoć nakon 23 sata vozilom Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije prevezen u KBC Rijeka u Respiratorni centar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovime pozivamo sve vjernike na molitvu za biskupa Milu kako bi se njegovo zdravstveno stanje popravilo. Također,  još jednom pozivamo sve građane na odgovornost i poštovanje epidemioloških mjera u suzbijanju širenja koronavirusa, priopćili su Biskupskog ordinarijata.

Naglašavaju da su zahvalni zdravstvenim djelatnicima Opće bolnice Gospić koji su uložili puno truda kako bi se biskup Bogović kvalitetno liječio od zaraze koronavirusa.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!