LIKA

brz i hvalisav

Mladić je središtem grada jurio čak 205 km/h, a onda se time hvalio na društvenim mrežama - zato je policiji olakšao posao

Mladić je središtem grada jurio čak 205 km/h, a onda se time hvalio na društvenim mrežama - zato je policiji olakšao posao
Ilustracija / Tomislav Miletic/PIXSELL

Teško je reći što je veća ludost, to što je 25-godišnji mladić vozio 205 km/h kroz središte Gospića ili što se snimkom te vožnje hvalio na društvenim mrežama. Ovo prvo ga je koštalo drastične kazne, a ovo drugo je policiji olakšalo da dođe do njega.

- Policijski službenici Policijske postaje Gospić proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz snimku neprimjerene vožnje koja se pojavila na jednoj društvenoj mreži, nad 25-godišnjakom iz Ličkog Osika zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Utvrđeno je da je on 7. veljače 2021. godine u 10,10 sati u Gospiću, upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake Budačkom ulicom prema centru grada, brzinom od 205 km/h gdje je ograničenje 50 km/h.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

On je jučer uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Gospiću, gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom  od 10 000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Izdvojeno


Reci što misliš!