LIKA

POLICIJA

Zoran Zdunić imenovan je za načelnika Policijske uprave ličko - senjske, uručeno mu rješenje o imenovanju

Zoran Zdunić imenovan je za načelnika Policijske uprave ličko - senjske, uručeno mu rješenje o imenovanju

Načelniku Zoranu Zduniću rješenje o imenovanju uručio je zamjenik glavnog ravnatelja policije Jozo Šuker

Policijska uprava ličko-senjska ima novog načelnika, a to je Zoran Zdunić. Iz MUP-a javljaju da je interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova raspisan 29. ožujka 2022. godine, između ostalog i za radno mjesto načelnik/ca Policijske uprave ličko-senjske.
 
- Nakon provedenog internog oglasa na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, s 2. svibnjem 2022. godine, imenovao je Zorana Zdunića za načelnika Policijske uprave ličko-senjske. Zoran Zdunić zaposlen je u Ministarstvu unutarnjih poslova od 1990. godine, obavljao je različite poslove kriminalističke i temeljene policije, 14 godina proveo je kao načelnik  VII. policijske postaje Zagreb te je od travnja 2020. godine obavljao poslove privremenog načelnika Policijske uprave ličko-senjske, izvijestili su iz policije.
 
Načelniku Zoranu Zduniću rješenje o imenovanju uručio je zamjenik glavnog ravnatelja policije Jozo Šuker, kojom prilikom je održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave i voditelji službi.
 
Načelnik Zdunić izjavio je da mu je iznimno drago što mu je kao načelniku Policijske uprave ličko-senjske u kojoj je proveo posljednje dvije godine pružena mogućnost da nastavi s ostvarenjem svog cilja, a to je pružanje sigurnosti svim građanima Ličko-senjske županije, odnosno da im zajedno sa svim policijskim službenicima Policijske uprave ličko-senjske i u suradnji s lokalnom zajednicom osigura kvalitetu njihova života.

Izdvojeno


Reci što misliš!