LIKA

Marko i Mario u akciji

Gospićanka nahvalila dvojicu mladih policajaca: "Dobila sam kaznu, ali su mi ublažili stres"

Gospićanka nahvalila dvojicu mladih policajaca:
Duško Jaramaz/PIXSELL

"Način na koji su policajci pristupili mi je značajno ublažio stres od cijele situacije"

Postupanje dvojice policajaca silno je obradovalo jednu Gospićanku. Iako je počinila prometni prekršaj i zaradila kaznu, oduševio ju je pristup dvojice mladića, toliko da je njihovim šefovima uputila javnu pohvalu, a oni je proslijedili medijima.

Evo što ona kaže:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Poštovani,
ovim putem želim pohvaliti dvojicu prometnih policajaca koji su danas, petak, 2. prosinca 2022. oko 12,30 nadgledali promet u Gospiću, na križanju Kaniške i Ulice Bana Ivana Karlovića (mislim da se zovu Marko i Mario) i to zbog izrazito profesionalnog pristupa i ljubaznosti ali i činjenice da unatoč svojoj mladosti izuzetno korektno, smireno i kulturno komuniciraju, što je nažalost danas često više iznimka nego pravilo.

Iako sam zbog trenutka nepažnje napravila prekršaj i platila kaznu, način na koji su policajci pristupili je značajno ublažio stres od cijele situacije ali i poslao vrlo pozitivnu sliku o samoj policiji i to ne samo meni već i još dvoje ljudi koji su se tamo zatekli.

Norme ponašanja postavljaju se i komuniciraju hijerarhijski, posebno u sustavu policije/vojske stoga sve pohvale za postavljanje politika koje vraćaju povjerenje u korektnost i profesionalnost policije.“

Izdvojeno


Reci što misliš!