MOZAIK

ŽIVOT NA VAGI

Željka ostvarila super rezultat na vaganju: Svaki put kad dođem do teretane želim otići dalje od nje, ali......

Željka ostvarila super rezultat na vaganju: Svaki put kad dođem do teretane želim otići dalje od nje, ali......
RTL

Nemam riječi ni komentara. Šokiran sam! Ovo je danas najbolji rezultat sigurno, rekao je Edo na Željkin rezultat

U jučerašnjoj epizodi 'Života na vagi' nastavilo se s vaganjem, a dok je u prethodnoj emisiji Josip izgubio 3,4 kilograma, što je 2,1% tjelesne mase, sad je došao red da na vagu stane i Željka iz plavog tima. 

Prije sinoćnjeg vaganja trener Edo komentirao je kako očekujem dobar rezultat od Željke i Anje. Željka koja je bila slijedeća na vaganju rekla je da joj je užasno na treningu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svaki put kad dođem do teretane želim otići dalje od nje, ali kad uđem u nju onda je sve okej, rekla je Željka koja je sa 164,4 kilograma došla na 162, 1 izgubivši najviše od svih – 6, 2 kilograma odnosno 3,7% tjelesne mase.

- Nemam riječi ni komentara. Šokiran sam! Ovo je danas najbolji rezultat sigurno. Zgazila je vagu, prešla ju je kao plitak potok!, rekao je Edo na Željkin rezultat.

Crveni tim je na kraju vaganja imao 975,9 kilograma i tako izgubio 24,2 kilograma, a plavi tim je imao 1006,2 kilograma i izgubio ukupno 16,5 kilograma.

Nakon završenog vaganja plavi tim se zaputio na eliminacije. Josip je napisao Marijino ime, Toma i Matea,  Dragica i Filip također. Svi su se složili da Marija ima najbolje predispozicije uspjeti izvan showa.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!