MOZAIK

ZANIMLJIVO

Neobično druženje povodom Noći vještica u srcu Gorskog kotara: Lokalne lisice vam spremaju noćnu šetnju šumom uz fireshow i retro party - ne propustite!

Neobično druženje povodom Noći vještica u srcu Gorskog kotara: Lokalne lisice vam spremaju noćnu šetnju šumom uz fireshow i retro party - ne propustite!

Jer zašto ne isprobati nešto drugačije što ste možda uvijek željeli, ali vam se rijetko pruža prilika - prošetajte u društvu lokalnih vodiča šumom noću uz pratnju punog mjeseca, a potom uživati u zabavi gdje glavnu ulogu imaju profesionalne plesačice s vatrom, te druženje nastaviti uz DJ-a i retro&trash hitove.

Sve to očekuje vas u subotu 29. listopada 2022. ako se u večernjim satima zaputite u samo srce Gorskog kotara, najviši grad u Hrvatskoj - Delnice u kojima je za noćnu šetnju odabrana prekrasna, netaknuta te zaštićena park-šuma Japlenški vrh gdje vas vodičice u grupi vode na laganu kružnu rutu od tri kilometra bez mnogo uspona sigurnim i širokim makadamom savršenim za vaše prve noćne korake bez uspinjanja na sam vrh. Doživljaj šume noću je nešto što vam mora biti na "uradi" listi, a nagradu za hrabrost te možda izlazak i zone konfora će sigurno biti profesionalni plesni show uz vatru za koji će biti zaslužna grupa "Red Rays". Kao zagrijavanje za šetnju i dobru atmosferu po povratku također će se pobrinuti DJ Sven koji će vas rasplesati u Caffe baru "PAK" uz park i klizalište koji će biti domaćin ovog neobičnog događanja, a za one koji su odlučili ostati u Gorskom kotaru očekuje after-party u Pool baru uz posebne pogodnosti.
 
Svoje mjesto na navedenom eventu rezervirajte ispunjavanjem obrasca: https://bit.ly/2Grniy2 te će vam po prijavi Dodatne informacije možete dobiti ako se javite direktno u Lynx and Fox putem maila [email protected] ili na 091/182-9892. Kotizacija za program iznosi 85,00 kuna za odrasle i 45,00 kuna za djecu. Klinci koji dolaze preporučaju se da budu dovoljno stari da mogu prehodati dionicu od 3 kilometra laganim tempom odraslih osoba.
 
Raznoliki smještaj možete pronaći i putem stranice Turističke zajednice Gorskog kotara: http://www.gorskikotar.hr gdje u rubrici "Smještaj" možete birati između prave raznolikosti koja kreće od soba i pansiona, preko apartmana do bajkovitih kuća za odmor koje će vas razmaziti sa svojom dodatnom ponudom luksuznih sadržaja poput sauna i jacuzzija. 
 
Ako trebate isplanirati izlet ili posjet Gorskom kotaru za vašu grupu, udrugu ili tvrtku ovdje smo za vas, a ako želite primati informacije o ovakvim zanimljivim obilascima, upišite se na našu newsletter listu: https://bit.ly/3oSNjYx

Izdvojeno


Reci što misliš!