MOZAIK

TKO JE BIO POŽRTVOVNIJI?

ŽIVOT NA VAGI Crveni sigurni da će netko od njih kući, no ne i njihov trener: 'Vjerujem u Željku i priželjkujem čudo'

ŽIVOT NA VAGI Crveni sigurni da će netko od njih kući, no ne i njihov trener: 'Vjerujem u Željku i priželjkujem čudo'
RTL

Nastavlja se najnapetiji dio vaganja dosad…

„Danas nema linije, ni žute ni crvene, što znači da ste svi ugroženi“, rekla je Maja i podsjetila kako je u svakom timu jedan član otišao kući na početku ciklusa, Željka i Čapo, te kako će njihov rezultat odlučiti njihovu sudbinu.

Stigli su Željka i Čapo i odmah su se izgrlili sa svima. „Dobar osjećaj, baš su mi falili“, rekla je Željka, a Čapo dodao kako mu je bilo najdraže vidjeti koliko mu je obitelj podrška. „Ovo je bio ogroman vjetar u leđa i sada nema zaustavljanja.“ Pričali su potom kako im je bilo odraditi veliki izazov te da su dobili pola kilograma prednosti na vaganju. „U ovoj utrci Čapo je favorit, ali ja ne bih bio ja kad bih se tako lako predamo, vjerujem u svoje kandidate, vjerujem u Željku i priželjkujem čudo“, rekao je Edo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Željka je prepričavala svoje dane kod kuće te kako je i ona odradila izazov te kako su je svi iskušavali. „Ništa nisam uzela vani što nisam smjela“, rekla je i zahvalila Edi što ju je toliko toga naučio. „Vjerujem u Žežu, ali stvarno mislim da će Čapo ovo dobiti“ komentirala je Anja. Čapo je donio poklon svojoj trenerici - čvarke! „Sljedeći ću trening doći s čvarcima i fino ću ih papati dok oni budu trenirali“, rekla je sretna Maja.

Tko će odnijeti pobjedu svom timu, a tko će napustiti show - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' od 21.15 sati na RTL-u.

Izdvojeno


Reci što misliš!