MOZAIK

ŽIVOT NA VAGI

Željka rasturila izazov nakon povratka iz Duge Rese! Izgubila čak 7,1 kilograma, a Filip napustio show: 'Očito moram gristi jače!'

Željka rasturila izazov nakon povratka iz Duge Rese! Izgubila čak 7,1 kilograma, a Filip napustio show: 'Očito moram gristi jače!'
RTL

Nakon što su tjedan dana proveli kod kuće i suočavali se s izazovima stvarnog života, Željka i Čapo vratili su se u Lividragu te pokazali koliko su izgubili za svoj tim o čemu je ovisila njihova sudbina.

Prvo je Čapo stao na vagu, koji je otišao kući sa 143,8 kilograma, a vrati se sa 4,1 kilograma manje. „Mislim da je to dovoljan rezultat za pobjedu“, rekao je, a Željka je priznala da je hvata panika. „Vjerujem u Žežu, ali stvarno mislim da će Čapo ovo dobiti“, komentirala je Anja. Kad se doda još pola kilograma koje je izgubio na izazovu, izgubio je 4,6 kilograma, što je 3,2% tjelesne mase.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Došao je red na Željku koja je krenula kući sa 149,5 kilograma, a vratila se 7,1 kilogram manje! „Fantastičan rezultat koji sam mislio da je samo rezerviran za Tomu“, rekao je Roko, a Željka otkrila kako je najviše skinula hodanjem. „Ovo je šokantan rezultat, svaka ti čast“, zadovoljan je bio Edo, a i ostali kandidati bili su presretni zbog Željke. I njezin je rezultat uvećan za pola kilograma koje je osvojila na izazovu tako da je izgubila 7,6 kilograma, što je 5,1% tjelesne mase. „Odsad vjerujem u sve, više ne sumnjam ni u što“, zaključila je Anja.

Pred plavcima je bila eliminacija, a s njima je ovaj put bila i Maja. Još je jednom pohvalila Čapu i naglasila kako je u dva ciklusa izgubio gotovo 10 kilograma, a Filip je imao najlošiji rezultat tako da je bio svjestan da on treba ispasti. „Razočaran sam u sebe, očito trebam gristi malo jače“, rekao je Filip i dodao kako nije mogao jesti neke namirnice. Toma je napisao Filipa, baš kao i Matea dok je Filip napisao nju, a Čapo se isto odlučio za Filipa. Svi su mu rekli da ne bude lijen kod kuće, da ga vole i da nastavi mršavjeti. „Nikad mi nije bio cilj doći do finala, nego da napokon sam preuzmem sve vezano za mršavljenje, a ne samo ići u teretanu i želim tako nastaviti. Želim da moji odu mirno u penziju i da im ja mogu priskrbiti barem nešto“, rekao je Filip i dodao: „Hvala vam svima na podršci, to mi je puno značilo, pogotovo tih prvih nekoliko tjedana, kad sam se osjećao nekako sam. I volim vas, hvala vam na svemu.“

Kandidati su pričali o tome kako moraju zapeti novi ciklus pa su uskoro počeli s treningom, a kako moraju izaći iz zone komfora, timovi su zamijenili trenere! „Veselim se vidjeti plavi tim na mom terenu!“ rekao je Edo, a Maja dodala kako će se potruditi da napravi jako težak trening. „Katastrofa! Ne bih baš rekla da je ovo trening iz pakla, ali na putu za pakao“, rekla je Anja. Edo je razgovarao s Čapom o izazovima vanjskog svijeta i savjetovao mu da svoju djecu uključi u vježbanje te otkrio kako i sam to radi. „Druženje, stvaraju naviku i učiš ih nečemu novom i vide tebe kao najbolji primjer tome koliko je važno ulagati u sebe“, rekao je trener.

„Maja nije štedjela crveni tim, mislim da se vodila idejom da iscrpljeni, sretni i zadovoljni idu kući s treninga“, rekao je Edo, a tako je i bilo. „Svaka čast crvenom timu, ali moj plavci su moji plavci“, rekla je Maja, a kandidati su zaključili kako su, bez obzira na promjenu tenera, odradili odličan trening. „Kliknuli smo si brzo, imaju karakter koji mi definitivno odgovara, baš ti je gušt s njima trenirati“, pričao je Edo Maji, a Anja je komentirala plavcima kako je Edo s njima bio nekako opušteniji. „Vjerujem da je i jedan i drugi tim dao sve od sebe danas i vjerujem da su spremni za ovi, veliki izazov“, zaključila je Maja.

Izdvojeno


Reci što misliš!