MOZAIK

ŽIVOT NA VAGI

Emocije na vrhuncu! Željka neutješna zbog Tomina odlaska: 'Bilo je teško zaspati, vidjeti da nema njegovih stvari

Emocije na vrhuncu! Željka neutješna zbog Tomina odlaska: 'Bilo je teško zaspati, vidjeti da nema njegovih stvari
RTL

Prvo Ivana, zatim Štefica te potom Toma. Željka je na posljednjim vaganjima izgubila najbolje prijateljice i prijatelja i zbog toga ne skriva nezadovoljstvo

Finale se bliži, kandidati 'Života na vagi' su u 13. tjednu, žene su brojčano nadmašile muškarce, a osjeti se kako je ekipa tužna zbog Tomina odlaska. Nitko nije očekivao da će jedan od najupornijih kandidata ispasti tik pred finale, ali svašta se dogodi. Plus na vagi prepao je i Anju Veber, koja je očekivala da joj se to neće dogoditi u showu. "Tjedan prije finalnog tjedna. Pazit ću na svaku sitnicu, bez obzira na sve - i na salatu i na ulje i na sol. Mislim da sad svi grizemo za pobjedu, a i da uđemo u finale. Voljela bih naravno pobijediti, a ako se to ne dogodi, nadam se da ću pobijediti u životu i da neću vratiti kilograme", rekla je Anja.

Željka je bila najbolja na vaganju, odnosno skinula je 1,6 kilograma što znači da je prošli ciklus bila najsigurnija, no teško joj je jer je iz showa ispao njezin prijatelj Toma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kako si spavala sada kada je Toma ispao?", pitala ju je Anja.

"Osjećam se dosta prazno, ali to je počelo s izlaskom moje ekipe. Srećom, malo je ostalo i taj ću dio prevaliti sama. Bilo je teško zaspati pa se gore probuditi, nema njegovih stvari, ne vidim ga kako trči po Lividragi. No, dobro je", rekla je potištena Željka.

Anja je pak ponosna što je dogurala toliko daleko i sebi i drugima opravdala status favoritkinje.

"To je bilo 16 različitih karaktera u kući, ali smo na jedan način bili isti - nitko nije bio svadljiv, svi su bili veseli, znao je netko potonuti, a ovi ostali bi ga digli. Baš smo bili jedna ogromna obitelj", zaključila je.

Izdvojeno


Reci što misliš!