MOZAIK

ŽIVOT NA VAGI

EMOCIJE NA VRHUNCU! Željka i Edo prisjetili se upoznavanja u 'Životu na vagi': O tom trenutku ću moći pričati unučadi

EMOCIJE NA VRHUNCU! Željka i Edo prisjetili se upoznavanja u 'Životu na vagi': O tom trenutku ću moći pričati unučadi
RTL

Posljednji trening u Lividragi za Edu i Željku bio je posebno emotivan...

Edo i Željka otpočetka showa imaju poseban odnos. On ju motivira na treninzima, ona ponekad dramatizira, ali sve je to urodilo plodom. O tome su sada porazgovarali na posljednjem zajedničkom treningu u Lividragi. "Stvarno je vrijeme da promijenimo moj život. Ne mogu više ovako, sama sebi smetam", rekla mu je na prvom treningu kada je došao do nje i poklonio joj crvenu majicu.

"Dao si mi priliku da promijenim svoj život i hvala ti na tome. Spasili ste mi život, vi ste mi dali priliku i pokazali kako", rekla mu je sada i dodala: "Taj će trenutak biti tu za mene do kraja života i o tom ću trenutku moći pričati svojoj unučadi. I zbog tog trenutka ću doživjeti svoju unučad", naglasila je. Edo je rekao kako na početku nije mogla pošteno pedalirati, a danas je ta koja parira baš svim kandidatima.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Normalna osoba ne bi izdržala torturu koju si ti izdržala u protekla tri mjeseca", rekao joj je Edo. Željka se pozitivno promijenila na svim razinama, čega je i sama svjesna...

"Osjećam se jako i sigurno u sebe. Imam osjećaj da više nije tako ružno vidjeti moje tijelo koje nije još kako treba biti", rekla je.

"Toliko sam ispunjen činjenicom da je upravo ona došla do samog kraja i potencijalni je finalist. Taj me osjećaj ispunjava ogromnim zadovoljstvom", zaključio je Edo. Željka nažalost nije ušla u finale, ali je dogurala do samog kraja.

Izdvojeno


Reci što misliš!